Produk ku Basa
Afghan Pashto Basa پښتو افغانی
Afrikaans Basa Afrikaans
Basa basa Albania Gjuha shqipe
Amharic Basa Gjuha shqipe
Basa Arab اللغة العربية
Basa Arménia հայերեն լեզու
Azerbaijan Basa Azərbaycan dili
Basque Basa Euskara
Belarusian Basa Беларускія
Bengali Basa বাংলা
Bosnia Basa bosanski • босански
Brasil Basa Portugis
Bulgaria Basa Български
Burma မြန်မာ ဘာသာစကား
Cambodian Khmer ភាសាខ្មែរ
Kanton Basa 廣東話/广东话
Catalan Basa català
Cebuano Basa Bisaya
Chichewa Basa Chinyanja
Cina Basajan 汉语
Cina Tradisional 漢語
Corsican Basa Lingua corsa
Kroasia Basa Hrvatski jezik
Czech Basa Český jazyk
Denmark Basa Danske sprog
Walanda Basa Nederlands
Inggris Basa Inggris, AS
Esperanto Basa Esperanto
Estonia Basa keeles BASA SUNDA
Farsi Basa [Persia] زبان فارسی
Basa Fiji Na Vosa Vakaviti
Filipino Basa Tagalog
Basa Finlandia Suomen kieli
Perancis Basa langue française
Frisian Basa Frysk
Galician Basa Galego
Georgian Basa ქართულ ენაზე
Jerman Basa Deutsch Sprache
Yunani Basa Ελληνική γλώσσα
Basa Gujarati ગુજરાતી ભાષા
Basa Haitian [Creole] ayisyen
Hausa Harshen
Hawai Basa Ōlelo Hawai'i
Ibrani Basa עברית שפה
Hindi Basa [India] हिन्दी भाषा
Hmong lus Hmoob • lug Moob
Hokkien Basa 福建
Hungaria Basa nyelv Magyar
Islandia Basa íslenskat
Igbo Basa Asụsụ Igbo
Basa Indonésia Indonésia
Irlandia Basa Gaeilge
Italia Basa Lingua Italiana
Basa Jepang 日本語
Jawa Basa kabaya Jawa
Kannada Basa ನ್ನಡ ಭಾಷೆ
Karen Basa Burma
Kazakh Basa қазақ тілі
Klingon Basa tlhIngan Hol
Basa Koréa 한국어
Kurdi Kurdiya jorîn
Kyrgyz Basa Кыргыз тили
Lao Basa [Laotian] ພາ ສາ ລາວ
Latin Basa Lingua Latina
Lativia Basa Latviešu valodā
Lituania Basa Lietuvių kalba
Luxembourgish Lëtzebuergesch
Makedonia Basa македонск
Malagasy Basa Madagaskar
Melayu Basa Bahasa Malayu
Malayalam Basa മലയാളം
Maltese Basa Malti
Maori Basa maori • Te Reo
Basa Marathi मराठी
Mongol Basa Монгол
Myanmar မြန်မာ ဘာသာစကား
Basa Nepal नेपाली
Norwegia Basa språk Norske
Pashto [Afghan] Basa Pax̌tō پښتو
Polandia Basa Język Polski
Portugis Basa Português
Punjabi ਪੰਜਾਬੀ
Querétaro Otomi Basa Hñohño
Romania Basa Lietuvių kalba
Basa Rusia язык Русский
Samoan Basa Gagana fa'a Samoa
Skotlandia Gaelik Basa Gàidhlig
Serbia [Sirilik] Српски
Serbia [Latin] Srpski језик
Sesotho Basa Sotho
Shanghainese Basa 上海閒話
Shona Basa Bantu
Basa Sindhi سنڌي
Basa Sinhalese සිංහල
Slovak Basa Slovenského
Slovenia Basa Slovenski
Somali Basa AF-Soomaali
Spanyol Basa en Español
Basa Sunda BASA Sunda
Swahili Basa Kiswahili
Swédia Basa Svenska språket
Tajik Basa тоҷикӣ
Tahitian Basa Reo Tahiti
Tamil Basa தமிழ்
Telugu Basa తెలుగు
Basa Thailand ภาษา ไทย
Tibét Basa བོད་ སྐད
Tongan Basa Lea faka-Tonga
Basa Turki Turk dili
Ukraina Basa Український
Urdu [Pakistani] اردو زبان
Uzbek Basa O'zbek
Vietnam Basa Ngôn ngữ Việt
Welsh Basa Cymraeg
Xhosa Basa isiXhosa
Basa Yiddish ייִדיש
Yoruba Basa èdè Yorùbá
Yucatec Maya Basa Màaya Taan
Zulu Basa isiZulu
| pangmayaran | Sarat | Ngahubungan Us | Nepangkeun | dealers |
  TRANO * - Basa Multilingual Learning Smart telepon & tablet
Nyarita • Tipe • Tulis • Candak Gambar ka Translate ..!

Talk jeung asing Nyanghareupan-to-Buka tanpa nyaho wae basa deungeun!
Palang téks Tarjamahan wae 2 basa nu dipilih [116+] Kamus Indonesia Profesional [360+]
Pangakuan Sora Biantara Panarjamah - Basa   Kamera & Poto Panarjamah
Telepon - 2 SIM Card liang 2G - GSM 3G / 4G - HSDPA Wi-Fi Muka & Balik Kamera Memori 8 / 16GB
GPS Email Kabéh Play Radio Store Aplikasi FM MP 3/4 Bluetooth ...

Inggris Biantara Pangakuan téks Tarjamahan hihihi Kamus Real Time Tarjamahan ..
- 116+ Basa!

Pangakuan sora Tarjamahan!
Kaméra Poto Pangakuan Tarjamahan!
Tulisan leungeun Pangakuan Tarjamahan!
Cross téks Tarjamahan!

Kamus, Grammar, Kecap pagawéan Conjugations ..
- 60+ Basa!
Inggris Biantara Pangakuan téks Tarjamahan hihihi Kamus Ngobrol sareng urang asing raray-to-Buka ku putting Phone Smart atanapi Tablet dina tabel ..!
Paguneman bilingual tur Multilingual Inggris Biantara Pangakuan téks Tarjamahan hihihi Kamus Nyarita raray-to-Buka tinimbang Tipe ..!
    
Pangakuan sora - Biantara nepi Biantara Panarjamah ..!
   
Real Time simultaneous interpretasi otomatis. Sora instan ka tarjamah sora ..!
Panarjamahan Vérsi sora pikeun narjamahkeun ucapan - mode pamisah layar pikeun 2 [dua] atawa leuwih peserta ..!
Taya latihan diperlukeun. Ngan nyarita kana mikropon sora anjeun bakal dipikawanoh,
robah kana téks na ditarjamahkeun kana bahasa lianna [60+ basa]
   TRANO * Smart telepon & tablet!
Inggris Biantara Pangakuan téks Tarjamahan hihihi Kamus Kaméra [Gambar, Gambar] penerjemah - Real Time kaméra Tarjamahan 40+ Basa ..
Narjamahkeun Gambar téks instan ku ngan ngarah kaméra anjeun ..
Ngadeteksi na Narjamahkeun téks ti poto sagala di galeri anjeun ..
Inggris Biantara Pangakuan téks Tarjamahan hihihi Kamus Tulisan leungeun Pangakuan Panarjamah -
Instan panarjamahan Vérsi pangakuan tulisan leungeun:
Tarik karakter tinimbang ngagunakeun keyboard dina 90+ basa ..
  Ngawangkong Kalimat - téks Panarjamah -
Real Time téks tarjamah antara 116+ basa ku ngetikkeun [maké WiFi, 3G, 4G - Online]
Narjamahkeun kalawan euweuh sambungan internét [60+ basa - offline]
Ngundeur basa keur dipake offline for lamun ngarambat tanpa konéksi internét ..
Tarjamah téks Multi Basa Palang [116+ basa]
naon 2 pasangan basa [wae 2 basa nu dipilih] -
- Afghan [Pashto] , Afrikaans , basa Albania , Arab , Arménia , Azerbaijan , Basque , Belarusian , Bengali , Bosnia ,
Bulgaria , Burma [Myanmar] , Cambodian [Khmer] , Kanton , Catala , Cebuano , Cina [Mandarin] ,
Kroasia , Czech , Denmark , Belanda , Inggris , Estonia , Farsi [Persia] , Filipino [Tagalog] , Finlandia , Perancis , Galician ,
Georgian , Jerman , Yunani , Gujarati , Haitian [Creole] , Ibrani , Hindi , Hungaria , Islandia , Indonesia , Irlandia ,
Italia , Jepang , Jawa , Kannada , Kazakh , Korea , Kyrgyz , Lao , Latin , Lativia , Lituania , Makedonia ,
Malayalam , Melayu , Maltese , Mongol , Nepal , Norwegia , Polandia , Portugis , Punjabi , Romania ,
Rusia , Serbia , Sinhalese , Slovak , Slovenia , Somali , Spanyol , Sunda , Swahili , Swedia , Tajik , Tamil ,
Telugu , Thailand , Tibét , Turki , Ukrania , Urdu , Uzbek , Vietnam , Welsh , Yiddish -
Kamus Indonesia profésional pikeun tiap basa bakal diunggah ka alat nu
gumantung kana naon basa maréntahkeun [300+ kamus profésional sadia ..]
E produk ach hadir kalawan Inggris dipasang sateuacana x kamus Inggris [10+]
(800.000 kecap - 15.000.000.00+ tarjamahan)
English Grammar, Kecap pagawéan Conjugation, TOEFL, diuk, tés Inggris anu diwangun dina unggal produk ..
Grammar & Kecap pagawéan software Conjugation bakal diwangun pikeun tiap basa gumantung kana basa maréntahkeun ..
Ngucapkeun kecap jeung frasa geus sadia pikeun 100+ basa ..
- Real sora Asasi Manusa 50+ basa utama ..
- téks-to-Biantara mesin dihasilkeun sora 50+ basa ..
Expandable - mungkin pikeun nambahkeun software basa tambahan dina leuwih 116+ basa,
kamus, grammar, palajaran, kecap gawe ..
Suci QURAN Alkitab Suci [80+ Translations Basa + Audio]
= Parameter Produk =
produk tipe Smart Phone 4.5 ", Tablet 7" - inci
jaringan 2G GSM: 850/900/1800/1900
Jaringan 3G / 4G HSDPA 7.2m Mbps, HSUPA 5,76 Mbps, WCDMA: 900 / 2100MHz  
telepon 2 SIM liang kartu - Dual Sayaga Cell Phone, Tablet
Inggris Biantara Pangakuan téks Tarjamahan hihihi Kamus Inggris Biantara Pangakuan téks Tarjamahan hihihi Kamus
propaider ladén Henteu dikonci Smart telepon & tablet
WIFI 802.11 a / b / g / n, rojongan WiFi langsung tur DLNA
WLAN WiFi, WAPI, IEEE 802.11 n / b / g
GPS Diwangun-di GPS, ngarojong Asisten - GPS
BLUETOOTH 4.0 le + EDR
SISTEM OPERASI Android 4.4 .. +
Processor (CPU) Dual core, quad Core
Ram 512MB - 2GB
Rom 4GB - 32GB
memori kartu [Extension Rojongan TF nepi ka 32GB] 8GB
LCD resolusi ti 1024 x 600 nepi 1900 x 1200 resolusi layar
kartu grafis GPU [grafik Processing Unit]
LCD SIZE ti 5 'ka 10' inci Toel Warna layar, ngarojong Multi Toel
kamera Hareup & Balik Kamera nepi ka 12MP [mega piksel]
gambar SIZE Senter jeung pokus otomatis, nepi ka 3264 × 2448 piksel resolusi;
basa input 116+ basa
input tipe Handwrite / alas kenop
pamaké layar 116+ basa
Talk TIME 4-12 jam
sayaga TIME nepi ka 250 jam
batré kapasitas 1500 Mah, 2000 Mah, 3000 mah
langit sokongan
sensor tipe CMOS
graviti sénsor rojongan 360 'gravitasi
speaker 2 - Double - musik na telepon
video format MPEG-4, H.263, H.264, Windows média
MUSIK KURING format MP3, AAC, AAC +, ngirut-WB / +, EAAC +, Windows média
gambar format jpg, JPEG, GIF, BMP, PNG
Java nuhun
cahaya rojongan 11.1+
kantor Kecap / Excel / PDF / PPT, Microsoft WordPad, Microsoft Sumebarna Excel,
FUTURES LAIN Pesen (SMS), MMS (MMS), nelepon leungeun-gratis, fungsi ngarekam, modeu Adegan,
gambar sayaga, menu tema, pangakuan ring telepon, nyaéta panggero pangakuan gambar,
almenak, jam alarm, jam, kalkulator, peta, sensor gravitasi,
sensor cahya, sensor kajauhan, akselerasi 3D, senter,
MP3, mp4, email, modeu hiber, dunya waktu, OTG, FM, ebook, Email,
Kabéh Play Store Aplikasi, Gmail, Kaulinan, wallpaper, kompas, jsb
produk COLOR hideung, bodas, pérak, biru
sertipikat FCC, CE
I / O palabuhan 1 * DC Dina, 1 * Earphone D3.5mm, 1 * slot kartu TF rojongan nepi ka 32GB,
1 * port USB2.0 mikro, 1 * HDMI mini 1.4Ver. (Output 2160p)
produk SIZE [= / -] 124-198 mm x 64-84 mm x 10.2mm
BEURAT BERSIH nepi ka 250 gram (batré kaasup)
Box beurat 500-800 gram
barang-barang tambahan 1 x Panyungsi-di mah batre, 1 x USB Cable, 1 x carjer
Beuli 3+ produk di pak a jeung aman nepi ka 15% ..
Tukeur kamus heubeul Anjeun pikeun Phone Smart anyar atanapi Tablet
Inggris Biantara Pangakuan téks Tarjamahan hihihi Kamus
| pangmayaran | pengiriman barang | Sarat | Ngahubungan Us | Nepangkeun | FAQ | dealers |
Email: trano24h@gmail.com
kamus éléktronik diomongkeun kamus ngawangkong penerjemah téks